image
 |  2 20 Травня 2020 | 13:07

«Буду унічтожать», - як директор соцзахисту Волинської ОДА спілкується з підлеглими

Директор департаменту соціального захисту Волинської ОДА Костянтин Нестеренко сформував систему постійного психологічного тиску щодо своїх підлеглих.

Про це стало відомо під час брифінгу у Волинській облраді.

Директори інтернатних установ Волинської області поскаржилися на постійний моральний тиск та відверті образи, які вони отримують від вихідця з Луганської області Костянтина Нестеренка.

В розмові зі своїми підлеглими чиновник використовує російську мову та погрози, зокрема він прямо заявляє директорам інтернатів: «Буду унічтожать», «Мнє ето нє інтєрєсно», «Замалчітє» і тп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганський підлеглий Погуляйка вимагає у директорів інтернатів ділитися з ним преміями

Новий посадовець не налагодив жодної комунікації з підпорядкованими установами. Через постійний тиск в інтернатах Волині склалася напружена ситуація. Деякі директори змушені «сидіти» на заспокійливих і не можуть нормально працювати.

«Ця людина прийшла з Луганської області поза конкурсом. Вона не має жодного досвіду роботи в даній сфері. Її завдання - розвалити систему, яка була напрацьована роками. Маховик утисків набирає обертів. Це дико, що ми просимо захисту, але в нас немає вибору».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити