image
 |  5 1 Березня 2018 | 14:51

Була, Петрочук, Соломатін втратили довіру виборців, - Радикальна партія

Депутати Сергій Була, Костянтин Петрочук та Аркадій Соломатін, які перебувають в епіцентрі земельного скандалу, втратили довіру виборців.
Про це йдеться в офіційній заяві Волинської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка.
У політичній силі назвали ганебними події, що мали місце на сесії Луцької міської ради 28 лютого 2018 року, коли землі комунальної власності дерибанились депутатами.
Також радикали заявили, що депутати Луцької міської ради Костянтин Петрочук, Сергій Була та Аркадій Соломатін, які сьогодні перебувають у центрі земельного скандалу, уже тривалий час не є членами Радикальної партії Олега Ляшка. Рішенням Президії Політичної ради партії від 15 березня 2017 року вони виключені з лав Радикальної партії через порушення партійної дисципліни і втрату довіри.
«Волинська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка підтримує рішення ініціативної групи жителів міста Луцька щодо відкликання колишніх членів Радикальної партії Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна і позбавлення їх депутатських мандатів через те, що вони втратили довіру не лише однопартійців, але і своїх виборців. Події в міській раді 28 лютого лише підтверджують правильність рішення як РПЛ, так і громади щодо недовіри цим політикам», - йдеться у заяві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити