image
 |  11 24 Січня 2022 | 15:43

Була студенткою та знімала квартиру: деталі трагедії у Луцьку

У Луцьку 21-річну дівчину вбило струмом у ванній. Трагедія сталася 22 січня в багатоповерхівці на вулиці Воїнів-афганців.

Близько 17 години дівчина приймала ванну та паралельно користувалася телефоном.

Загибла – студентка, яка орендувала квартиру. Проживала з дівчатами, які й повідомили медиків. А такі випадки, додають, не поодинокі і часто люди помирають через власну необережність.

«Дівчина забула про всі правила безпеки, поставила на зарядку телефон і, тримаючи його в руках, полізла в ванну», – розповідає керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Телефон випав з рук і відбулося замикання.

Сам смартфон чи навіть гаджет, підключений до портативної зарядки, опинившись у воді, не може вбити людину. А от мережева зарядка – запросто. На виклик прибула лікарська бригада. Реанімували з усіх сил, але безуспішно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий луцький бізнесмен будуватиме ресторан замість будинку?

У ванній кімнаті ймовірність ураження електричним струмом вища, ніж в інших місцях квартири. Струм може проводити навіть підлога, а люди часто стають на неї мокрими ногами. Та й сучасні ванні кімнати насичені електроприладами, як-от фен, бойлер, пральна машина та інші корисні у побуті речі. Частина з них постійно підключена до електричної мережі. А це тільки посилює небезпеку ураження електричним струмом у разі їхньої несправності. На жаль, цих правил дотримуються далеко не всі.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити