image
 |  2 23 Листопада 2020 | 22:47

«Було доволі неприємно»: керівник Патрульної поліції випробував на собі електрошокер (ВІДЕО)

Керівник Патрульної поліції України Євгеній Жуков випробував на собі дію електрошокеру Taser, використання якого схвалило Міністерство охорони здоров’я.

Про це пише УНН з посиланням на повідомлення пресслужби МВС.

Керівник Патрульної поліції України Євгеній Жуков випробував на собі дію електрошокеру Taser. Це медично сертифікована нелетальна зброя, яка знерухомлює правопорушника, але не завдає небезпечних поранень. Неприємно, але ефективно та менш небезпечно.

У МВС оприлюднили відео випробування новго пристрою. На ньому, один з правоохоронців вистрелив з шокера в спину Жукову. Останній після цього впав на заготовлений заздалегідь татамі.

“Це було доволі неприємно, але я цілий та здоровий. Мої м’язи максимально скоротились, але я весь час був притомний та міг вільно дихати”, - сказав Жуков після того як піднявся, додавши, що відчуває себе, наче після виснажливого тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайнявся сексом з жінкою, а згодом згвалтував дитину: волинянину «світить» до 15 років тюрми

Нагадаємо, уряд на початку листопада затвердив можливість використання електрошокерів поліцейськими, пропонують розширений опис їх використання внести в законодавство.

Як повідомляв УНН, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про те, що закуплена перша партія електрошокерів для поліцейських - 200 штук. Також планується закупка декількох тисяч електрошокерів, щоб в кожному патрульному екіпажі він був.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити