image
 |  4 9 Липня 2021 | 11:24

Бути клоуном 95-го Кварталу і керувати державою – дві великі різниці

Поки Зеленський бавить електорат новою серією "Як слуга народу з олігархами бореться", Україну накрила потужна інфляційна хвиля. Влада давно втратила контроль за цінами. У Зеленського закрили очі та вуха, щоб не бачити і не чути наскільки за останній рік подорожчали товари та послуги. А ціни б'ють рекорди...

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова фракції ВО "Свобода" в Луцькій міській раді Микола Федік.

"Продукти харчування за останній рік виросли на третину. У лідерах подорожчання - соняшникова олія та цукор (майже 70%). Ціни зросли на все: від хліба і гречки до м'яса та молочної продукції. Оптові ціни виробників промислових товарів збільшилися на 40%. Повсюдно дорожчає вартість проїзду в громадському транспорті.

Рекорди у темпах інфляції ставить сфера комунальних послуг. Ціна природного газу за рік виросла на 161%, електроенергії на 36,6%, послуг каналізації на 17,5%. В цілому ж комуналка подорожчала на 35%. Не горами нове зростання вартості комунальних послуг. На початку липня ринкові ціни на газ встановили абсолютний рекорд - перевищили позначку у 15 тисяч гривень за кубометр. А олігархи, з якими у кіно завзято бореться Зеленський, влаштували хаос на ринку електроенергії, негласно вимагаючи зростання цін. Тож восени нам варто чекати нових цінових сюрпризів від ЗЕ-команди", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку реалізуватимуть проєкт промоції річок, які протікають територією міста

"Коли Зеленський йшов на вибори у 2019 році, він не обіцяв народу масового зростання цін та нову епоху бідності. Навпаки, тішив простодушних виборців байками про вселенську справедливість і еру добробуту. Але реалії життя дощенту руйнують красиву кіношну картину реальності, яка існує лише у фантазіях Зеленського та його квартальної тусовки. Керувати 95-им Кварталом і керувати державою - дві великі різниці", - резюмує Микола Федік..

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити