image
 |  5 13 Жовтня 2019 | 12:56

Був сильний вітер, і човен перекинувся: розшукують посадовця Луцькради

В суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

Відомо, що він перебував на озері Люб’язь разом з дружиною та друзями. Був сильний вітер, і човен перекинувся. Дружина залишилася на березі, а четверо чоловіків попливли на човні.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" речник поліції Волині Віктор Гомоль розповів, що 12 жовтня по 16-й годині до Любешівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків, що госпіталізовані троє чоловіків (один – з Луцького району, 1965 р.н, двоє інших – з Луцька, 1982 і 1986 р.н.), які на озері Люб’язь рибалили. Вони розповіли, що рибалили вчотирьох.

Це сталося по 13-й годині. Четверо волинян на човні рибалили. Човен від вітру перевернувся.

"Була велика хвиля, сильний вітер. Четвертий чоловік, 1984 року народження, посадовець Луцької міської ради, вирішив пливти до берега, щоб покликати по допомогу. А троє трималися за човен. Рибалки з берега побачили це, і трьох чоловіків врятували. Четвертого продовжують шукати. Виїхала слідчо-оперативна група, кінологи", – розповів Віктор Гомоль.

Читайте також: У Центральному парку лучани добровільно-примусово висаджували квіти

Весь особовий склад Любешівського районного відділу поліції й місцеві мешканці до 5-ї ранку прочісували територію навколо озера, сподіваючись, що Олексій Веремійчик таки доплив до берега. На жаль, поки що його не знайшли.

Пошуки тривають.

Відомості про цю надзвичайну подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) з позначкою "зниклий безвісти".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити