image
 |  4 23 Березня 2018 | 11:51

Це політична провокація, а не правові дії, але націоналістів не вдасться зламати, - Андрій Білецький (ВІДЕО)

За його словами, силовики не показали жодного документу, в якому були б вказані підстави, через які відбуваються обшуки.
Про це 23 березня 2018 року повідомили у прес-службі Національного Корпусу.
[embed]https://youtu.be/KF-0K1pqszo[/embed]
Сьогодні о 6 ранку була захоплена Рекрутингова база полку «АЗОВ» - наш дім, який ми відновили з руїн зруйнованого заводу. Наш дім, який через себе пропустив як мінімум, півтори тисячі добровольців, які тут вишколювались, щоб йти на фронт, який зараз дає притулок хлопцям, які займаються порядком на вулицях, - сказав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.

Полиция проводит обыски на базе полка Нацгвардии Азов в Киеве 01За його словами, силовики не показали жодного документу, в якому були б вказані підстави, через які відбуваються обшуки.
Крім того, він додав, що точно не відомо, яка саме правоохоронна структура проводить ці незаконні дії.
Я не знаю точно, хто тут є, як мінімум можемо сказати МВС, «КОРД», - сказав він.

Полиция проводит обыски на базе полка Нацгвардии Азов в Киеве 02Білецький повідомив, що спецпризначенці виламали двері та пограбували приміщення.
Були зламані всі двері, вкрадені речі. Найбрудніше те, що покидьки з міліцейськими шевронами вкрали ордени людей, які воювали за цю країну, - наголосив він.

Полиция проводит обыски на базе полка Нацгвардии Азов в Киеве 03Також Андрій Білецький не виключає, що у приміщення могли щось підкинути, «якісь чергові «гранати Савченко».
Їхнє завдання сьогодні - політична провокація, а не правові дії, - підсумував він.

[embed]https://youtu.be/5TR20OT_c0Y[/embed]
Лідер Національного Корпусу звернувся до присутніх активістів та небайдужих людей, які прийшли під стіни заводу «АТЕК», щоб висловити протест проти тиску та незаконних обшуків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити