image
 |  2 24 Серпня 2018 | 05:45

Це вершина самолюбування, пустого піару і звичайної глупоти, – Вітів про приїзд Гройсмана в Луцьк

Селфі-візит прем'єр-міністра Гройсмана у Луцьк 23 серпня – це вершина самолюбування, пустого піару і звичайної людської глупоти.
Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської "Свободи", депутат обласної ради Анатолій Вітів.
"Такого Волинь ще не бачила. Глава уряду приїхав в регіон не для вирішення важливих соціально-економічних питань, а для вигулу власної персони, фотографування і споживання кави. Таке враження, неначе месія своєю присутністю вшанував Луцьк, і від одного дотику до нього станеться чудо", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єр-міністр України прибув до Луцька з робочим візитом (ФОТО)
"І це прем'єр країни, яка щодня втрачає своїх героїв на Сході у війні з агресором. З якої масово втікають на заробітки сотні тисяч українців. Економіка якої ледве животіє, а національна валюта знецінюється. Де постійний ріст цін і тарифів призвів до тотального зубожіння великої частини українців. Де уряд займається не стратегією розвитки економіки, а перерозподілом хлібних посад і ласих шматків", - пише голова Волинської "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти готують антиолігархічний мітинг
"Я не знаю, в якому світі живуть любителі селфі з Гройсманом. Підозрюю, що вони незадоволені владою, тарифами, кооупцією, низькими зарплатами і пенсіями, неефективною економікою. Але чомусь при вигляді Гройсмана забувають, що він несе відповідальність за стан справ у державі. Що він і є владою. Тому, коли хтось знову поставить одвічне питання: чому так погано живемо? - нехай згадає своє селфі з Гройсманом", - підсумовує Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити