image
 |  7 28 Жовтня 2018 | 18:00

Це вже клінічно, коли фейкова інформація стає нормою життя, - Тарас Чорновіл про вибачення Волинської «Батьківщина» перед Притулою

Незалежний експерт Тарас Чорновіл розкритикував заяву-вибачення Волинської «Батьківщини» перед Сергієм Притулою.
Свій допис Тарас Чорновіл розмістив у Фейсбуці.  
Нагадаємо, Відомий український ведучий та гуморист Сергій Притула обурився тим, що волинська “Батьківщина” використала його фото для піару свого політичного брунду.
Згодом Волинська «Батьківщина» вибачилася перед Притулою за піар на ньому
«Я тут щойно поширив заяву Сергія Притули, з яким колись мав честь, нехай і поверхово, але познайомитися, а ще щиро поважаю його за дійсно видатну діяльність, справжній український гумор, масштабну волонтерську діяльність і дуже тверезі й виважені оцінки. Він наполягав, шоб під його дописом не було політичних заяв. Поширюючи його, я виконав цю вимогу. Але зараз хочу добавити пару слів від себе. Та волинська організації партії "Родіна" схоже, навіть не зрозуміла, в чому їх звинувачують. Це вже клінічно, коли ти не можеш не брехати, а фейкова чи маніпулятивна інформація стає нормою життя.
Вони поспіхом розмістили виправдання, попросивши вибачення в формулюваннях, які більш-менш співпадають з вимогами Сергія Притули. Але батьківщинівці вже хронічно не можуть говорити правду. Коли просили пробачення й спростовували фейк, то усе перекреслили словами (такими звичними й для самої Тимошенко), що це їм зламали аккаунт і без їхнього відома розмістили брехню. Найперше, якщо інформація не від вас, то за що ж ви вибачаєтеся? По-друге: щось не пригадую, щоб зламувачі ставили такий позитивний рекламний матеріал - завжди це якийсь жорсткий треш, звинувачення, але точно не реклама. І тим більше не реклама в стандартному для "Родіни" форматі. А по-третє: нас що, за ідіотів мають - кожен раз, коли обгадилися, то в них, бач, сайт зламали!
Як оцінювати це "виправдання", вирішуватиме сам Сергій Притула. Як вирішить, так і буде правильно - це ж його безумовно позитивну репутацію облили брудом. Поважатиму будь-який варіант відповіді від Притули. Але нам треба бути готовими, що таких фейків з кожним тижнем у виборчій кампанії Тимошенко буде ставати все більше. Жуля принесла в ці вибори не лише гігантські ресурси олігархів, але й потік брехні. І саме це й буде основною тенденцією її виборчої кампанії».

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити