image
 |  0 1 Серпня 2018 | 13:16

Центральна частина Луцька заростає бур’яном (ФОТО)

У Луцьку центральна частина міста заростає бур’яном
Сквер по вулиці Лесі Українки лишився напризволяще долі, здається що міські комунальники наче забулись про їх існування.
Щодня велика кількість людей проходить по одній із головних центральних вулиць міста Луцька, однак територія скверу по вулиці Сенаторки Левчанівської зовсім не облагороджена – лише кущі та зарослі. Квіти висаджені в клумбах продовжують боротися за виживання з бур’яном.
В той час Луцька мерія щедро преміює своїх працівників, виписуючи їм щедрі премії. Правда щоб розуміти в якому напрямку рухаємось щодо туристичної привабливості міста, варто прогулятися центральними вулицями міста або ж парком імені Лесі Українки.



 

А вхід у парк імені Лесі Українки зі сторони Центрального ринку «потопає» в зарослях трави. По східцям зійти заважає розкидане сміття, а людям з візочком чи обмеженими можливостями зійти з таких східців буде практично складно.
Загалом, сьогодні Луцька міська влада в особі Григорія Пустовіта декламує популістичні заяви щодо розвитку парків та скверів. Тільки в реаліях сьогоденням ми спостерігаємо зовсім іншу картину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити