image
 |  0 14 Липня 2023 | 23:33

Частина доріг на Волині стала непроїзною

Частина місцевих доріг у Волинській області перебуває у катастрофічному стані. Про це йшла мова під час сесії Волинської обласної ради.

З відповідними депутатськими запитами до голови ОВА Юрія Погуляйка та Служби місцевих автодоріг в області звернулися кілька депутатів обласної ради.

Мова йде зокрема про 1,5 кілометри автодороги сполученням Вощатин-Ласків-Суходоли, які мають критичний стані. Між тим, нею курсують шкільні автобуси, мешканці дістаються до медичних закладів Володимира та Нововолинська, а також до місця роботи. Заплановані у 2022 році ремонтні роботи так і не були виконані.

Також згадувалося про аварійний стан дороги у Павлівській громаді сполученням Клопочин-Білопіль-Колпитів, а також потребу у ремонтів автошляхів до сіл Бужковичі та Орищі.

Через зруйновану дорогу відсутнє автобусне сполучення між селами Малинівка – Трилісці, бо перевізники відмовляються надавати послуги. Окрім того, зруйноване дорожнє покриття створює проблеми для доїзду карет швидкої допомоги і пожежно-рятувальної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині хочуть забрати статус постраждалих від аварії на ЧАЕС у 163 населених пунктах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити