image
 |  4 30 Травня 2018 | 09:14

Частину дороги на Волині можуть не відремонтувати через її підпорядкованість Міненергетики

Ділянку дороги протяжністю 50 м на залізничному переїзді в Нововолинську не можуть почати ремонтувати через її належність до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, яке не виділило коштів на ремонт.
Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю міськвиконкому, - передає  «ВолиньUA».
Зараз триває капітальний ремонт автотраси Ковель - Жовква. Однак виникла проблема з ділянкою дороги протяжністю 50 м на залізничному переїзді в Нововолинську. Цей відрізок не потрапив у проект реконструкції автошляху, оскільки ця ділянка знаходиться у відомстві Міністерства енергетики та вугільної промисловості України і перебуває у підпорядкуванні ДП «Волиньвугілля».
Читайте також: За якість буду розстрілювати, – голова Волинської ОДА Олександр Савченко про дороги
За підрахунками служби автомобільних доріг у Волинській області  на ремонт згаданого відрізка дороги необхідно 400 тисяч гривень.
Мер Нововолинська скерував лист на профільного Міністра Ігоря Насалика про виділення необхідних коштів. Відповіді наразі ще не отримали.
Як повідомив заступник міського голови Володимир Рожелюк під час його розмови з керівництвом ДП «Волиньвугілля» шляхів виходу із ситуації, що склалася, ще не знайдено. В.о. обов’язки генерального директора державного підприємства «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк  поінформував, що ведуться перемовини із генеральним підрядником організації «Автомагістраль-Південь» про виконання ремонтних робіт у борг.
Як ми уже писали на волинські дороги виділили субвенцій на 393 мільйонів 913,5 тисячі гривень
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити