image
 |  2 2 Жовтня 2020 | 22:24

Чай вартістю 320 гривень: на Волині в «елітному» кафе здирають величезні суми за розбитий посуд

У Володимир -Волинському кафе здирають з відвідувачів величезні суми за розбитий посуд, а також по хамськи ставляться до людей.

Про прикру ситуацію пише Ірина Залуська у соцмережі facebook.

Допис подаємо без змін...

"Здавалося б дивне питання, але не тоді коли вам виставляють рахунок за розбиту чашку у 300 гривень.

Тепер трішки детальніше.... Завжди не розуміла чому обираю заклади далі по вулиці Ковельській обминаючи вище згаданий заклад, не йду на той самий "coffee brake" саме туди. Завдяки ситуації сьогодні розумію повністю чому.

Річ у тому, що ми молода сім'я, яких у нашому містечку тисячі, нічим особливим не примітні, але як і усі любимо відпочити чи зробити приємне донці, завдяки якій і сталася наступна подія. Забігла, як то кажуть, пересидіти дощ і порадувати малу. Посиділи, провели добре час, побалували малу смаколиками. Попросили розрахунок і вже при збиранні "на вихід" мала випадково зачепила чашку з якої пила фруктовий чай і сталося неприємне. Чашка розбилась. Ми, як свідомі дорослі, заспокоївши вщент розгублену та налякану дитину, признались у скоєному і були готові компенсувати закладу їх збитки по нашій вині. Уявіть наше надзвичайне здивування коли нам виставили рахунок у 300 грн. Здивовані були не лише ми.....Персонал що обслуговує і клієнти поруч також.... Нам повідомили, що ціна така, тому що посуд купується комплектом. No problen, якщо я мушу заплатити за комплект, то будьте ласкаві, видайте і розпишіться. А комплект, шановні земляки, блюдце і чашка..... Здавалося б це пік здивування і шоку, але ще була розмова з адміністраторкою. Яку я б радила ТЕРМНОВО відправити на курси етики. Мало того, що вона не змогла обгрунтувати вартість посуду, але й дозволила собі принизити ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСТЬ свого КЛІЄТНА, запропонувавши мені наступний раз подати чай у пластиковому стаканчику. Як виявилось у адміністраторки, якщо не помиляюсь Альони, заклад кваліфікується як якісний і гідний за посудом. Шкода, що працюючи адміністратором, вона не лише вибігла у фешенебельному кафе у кросівках і джинсах, якщо ми говоримо про категорію, на хвилинку, але і уявлення, що заклад загального харчування вимірюється вартістю посуду, а не якістю обслуговування та кухарем, їжею.... Розумію, що у молоді мало досвіду, але тон та поведінка молодої особи заслуговує роботи над собою. Повірте, я знаю про що говорю!!!! У процесі суперечки адміністраторка нам повідомила, що увесь посуд, як то кажуть у них "по багатому". Миски для салатів 600 грн за штуку. так що перед тим, як замовити щось у "Лакомка" поточіть вартість посуду, адже нам у чашку в 300 грн налити чай вартістю 20 грн, наступний раз салат у 50 гривень стане вам у 650, якщо поруч буде ваше дитя, яке просилося на суші, це я зараз про своє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водії скаржаться на суцільні затори на мосту в Луцьку (ФОТО)

Дуже неприємно... В результаті після довгенької дискусії, яку не дуже прагнули зам'яти полюбовно, у нас не лише відбили бажання туди прийти ще раз, але й образили. При чому особа молодша за віком дозволила собі побідне, знаходячись на роботі, дбаючи за комфорт своїх відвідувачів. Залишили ми 100 грн і пішли.

Йти чи не йти - рішення ваше. Але зважайте, тому що випадково розбита чашка може вартувати вам не лише 300 грн, але зіпсованого настрою і приниження у вигляді пластикового стаканчика.

Для тих хто не повірив у вартість елітного посуду з високо стандартного кафе "Лакомка" - чек!!!!!" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити