image
 |  7 14 Березня 2023 | 11:52

Чемний та позитивний: у соцмережі активно хвалять водія луцької маршрутки (ФОТО)

Лучан вразив дуже чемний та привітний водій маршрутки №19. 

Про приємне враження написали дві лучанки у соцмережі facebook. Цікаво, що дописи з'явилися одночасно та набули популярності серед коментаторів.

"Сьогодні була приємно вражена поїздкою 19 маршруту, що їхала Дачне - Жабка. Попри тяжкі часи для нашої країни, людина має залишатися людиною. Фото зробила підпільно. Хочу висловити щиру подяку водієві, нажаль не знаю імені. Кожному, повторюю, к-о-ж-н-о-м-у пасажиру, який виходив з маршрутки, дякував. "Приходьте ще! Завжди вам раді! Гарного вам дня!" Я всю дорогу посміхалася та раділа нашим щирим українцям. Перевізник Федік Б. В. Номер КА 3082 НО", - написала Валентина Дорожкіна.

"Не можу не поділитися сьогоднішніми враженнями від поїздки маршруткою 19. Проїхала всього чотири зупинки, а отримала задоволення на 24 години і за це хочу завдячити водієві,який на кожній зупинці повторював, дослівно: "гарного дня, раді вам, приходьте ще". Настільки було приємно чути такі теплі, щирі, потрібні кожній людині душевні слова. Це ж скільки потрібно мати бажання, терпіння,поваги до людей на цілу зміну. Пишаюся такими людьми, бажаю здоров'я, взаємної поваги, миру і Божої підтримки. Залишайтеся такими, як ви є, добро і повага повернуться вам сторицею", - пише Галина Степаненко.

В свою чергу лучани коментарів не шкодували, люди активно почали ділитися враженнями від поїздок того чи іншого маршруту. Усі в захопленні писали позитивні коментарі та ставили рекації на публікації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити