image
 |  4 23 Лютого 2021 | 21:00

Голова ДФС змінив керівників регіональних підрозділів у 10 областях. Волинь – не виняток

Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник змінив керівників регіональних підрозділів у 10 областях.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

«Сьогодні я оголосив наказ про призначення в.о. керівників регіональних підрозділів в 10 областях: Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській», - написав Мельник.

Він зазначив, що, очоливши ДФС України, «чітко сформулював пріоритети нашої з командою роботи».

«По-перше, це ефективна боротьба з тіньовою економікою. Системна, скоординована, аналітично обґрунтована. По-друге, це забезпечення фінансової безпеки країни, яка є основою добробуту громадян та прогресивного розвитку України. Ще у грудні я говорив: кадрові зміни необхідні, оскільки вони є одним з щаблів на шляху до розв'язання проблемних питань в службі. Ми будуємо нову систему, але не огульно знищуючи весь попередній досвід та компетенції, а шляхом формування нової етики інституції, яка буде побудована на порядку та прозорості», - заявив Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЕлектронні табло на розумних зупинках у Луцьку поки що працюватимуть у тестовому режимі

Він зазначив, що зараз економіка України недоотримує сотні мільярдів через корупцію та економічні злочини. Тому основні напрямки роботи для нових керівників: викорінити існування незаконних каналів реалізації підакцизних товарів та ліквідувати діяльність податкових "схем", - наголосив голова ДФС.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити