image
 |  4 30 Січня 2019 | 13:02

Через банери «Хто замовив Гандзюк?» біля форуму Порошенка активістів викликають до суду

Активістів, які організували акцію "Хто замовив Катю Гандзюк?" біля Міжнародного виставкового центру, де проходив форум Петра Порошенка, викликають до суду.

Про це у прямому ефірі 24 каналу розповів громадський активіст Назарій Кравченко. 

"Ми організували акцію "Хто замовив Катю Гандзюк?" біля з'їзду партії "Блоку Петра Порошенка". Ми розтягнули банер та запалили фаєри. Після цього був складений адміністративний протокол, вперше за п'ять років, за те, що ми не попередили владу та поліцію про цю акцію", – розповів активіст.  

За його словами, акція була мирною, однак, адмінпротокол склали на активіста Андрія Стирненка. Чим закінчиться суд – невідомо. 

29 січня чинний президент Петро Порошенко організував форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", де оголосив, що йде вдруге на президентсьекі вибори. Водночас біля Міжнародного виставкового центру в Києві, де відбувався захід, активісти розгорнули банер "Вибачте, так а хто замовив Гандзюк?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Гандзюк назвав Батьківщину і БПП «партіями вбивць» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити