image
 |  0 12 Серпня 2019 | 16:09

Через бурштин на Волині звільнять голову СБУ та 2 керівників райвідділів поліції

Президент України Володимир Зеленський доручив т.в.о. глави Служби безпеки України Івану Баканову змінити глав відомства в Рівненській, Волинській та Житомирській областях, а главі Національної поліції Сергію Князєву – дев’ятьох голів районних відділів поліції в цих областях.

«Будь ласка, змініть глав Служби безпеки України в трьох областях: Рівненській, Волинській і Житомирській», – доручив президент керівнику СБУ Баканову під час робочої поїздки на Житомирщину в понеділок, пише Інтерфакс. 

Президент доручив главі Нацполіції Князєву звільнити керівників райвідділів Нацполіції в Ратнівському та Любешівському районах Волинської області, а також в Рокитнівському, Дубровицькому, Володимерецькому, Зарічненському та Сарненському районах Рівненської області, в Олевському й Овруцькому районах Житомирської області.

«Керівників райвідділів, будь ласка, звільніть, вони не допомагають країні. А потім ми розберемося, хто в схемі, а хто ні. А пану Баканову – міняйте голів СБУ в трьох областях: Рівненська, Волинська та Житомирська», – сказав Зеленський.

Заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук, своєю чергою, сказав, що все керівництво правоохоронних органів у цих районах, радше за все, було пов'язане з нелегальним видобутком бурштину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині проведуть бурштинові слухання

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити