image
 |  2 14 Вересня 2018 | 17:09

Через «Фейсбук» знайшли волинських родичів дідуся, що опинився в Рівному

У Рівному патрульні знайшли чоловіка, який виявився з Волині.
Про це на власній сторінці у "Фейсбуці" повідомляє Іванна Боярківська.
"Зараз у нас в їдальні дідусь. Виявили у Рівному. З його слів — він з Волині. Поки встановлюємо детальнішу інформацію, можливо хтось впізнає його і підкаже місце проживання або когось із родичів, з ким можна сконтактувати".
"Звати Михайло, ветеран ОУН-УПА. Будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе доставити пошвидше дідуся додому", - повідомлялось в дописі.
"Його просто помітили випадкові перехожі розгублену поведінку дідуся. І привели його до управління патрульної поліції. А я якраз поверталася з обідньої перерви і таким чином далі ця історія перейшла в мої руки", - розповіла інспектор із зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Рівненській області Іванна Бояківська.
"Я забрала дідуся в управління, накормили, тим часом виясняли в телефонному режимі необхідну інформацію".
"Але через особистих знайомих вдалося з'ясувати найшвидше. Зі мною в телефонному режимі зв'язалася дочка дідуся і ми вже їдемо з ним на Волинь" - розповіла інспекторка.
Сила «Фейсбуку»: на Волині знайшли родичів дідуся, який опинився у Рівному


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити