image
 |  0 22 Червня 2020 | 20:48

Через карантин бази відпочинку на Світязі зачинені (ВІДЕО)

Через карантин бази відпочинку на Волині не можуть приймати людей. Але засмагати та плавати в озері можна, розповів Суспільному керівник обласного відділу туризму Станіслав Ольшевський.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

«Якщо в області немає послаблення карантинних норм, то бази відпочинку і заклади розміщення не повинні працювати. Хоча, дозволяється відпочинок на пляжах, в громадських місцях за умов дотримання дистанції та інших санітарних норм», - розповів Станіслав Ольшевський.

Нагадаємо, через підвищений рівень інцидентності коронавірусу Волинь не увійшла до переліку регіонів, де послаблюють карантинні заходи.

Зі слів, начальника відділу туризму ОДА, цього року на Волині очікують збільшення кількості туристів, через закриті кордони до інших країн та курортів.

Адміністраторка готелю одного з відпочинкових комплексів Ольга Гірук розповіла, що ціни зросли на 10 %. Комплекс, де працює жінка теж нині зачинений для туристів.

«Ми готові прийняти всіх, але це буде залежати від умов карантину, як в державі, так і нашому регіоні. Від цього буде залежати як заселеність, так і відвідуваність закладу в цілому», - каже жінка.

Директорка туристичної агенції Ірина Савіцька розповідає: через карантин сфера туристичних послуг зазнала збитків. З її слів, постійні клієнти сумніваються, чи варто купувати путівки за кордон. Перевагу зараз надають українським курортам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На коронавірус захворіли волиняни, які відвідували похорон у селі Замшани

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити