image
 |  0 24 Червня 2020 | 08:48

Через карантин волиняни почали шукати нелегальних перевізників (ВІДЕО)

Серед карантинних посилень, які відтепер діють в області: під забороною автобуси, які сполучають Волинь з іншими регіонами. Через відсутність транспортного сполучення волиняни шукають інші шляхи, як дістатися сусідніх областей.

Заступниця начальника автостанції №1 Людмила Модла каже: міжобласні рейси не курсували від 1 червня. З її слів, перевізники та автобусні станції зазнають збитків.

"Деякі перевізники і деякі автостанції наші, не тільки луцька в нас, напевно, закриються. Вони до кінця карантину не доживуть", - каже Людмила Модла.

Біля торгового центру Слон автобус без таблички забрав пасажирів. Коли водій побачив знімальну групу Суспільного – поїхав з місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській, Львівській і Закарпатській областях можуть ввести жорсткіший карантин, – Ляшко

Зі слів волинянина Олександра, через обмеження люди почали їздити з нелегальними перевізниками. Немає можливості доїхати до місця, куди мені треба. Якщо блаблакари по 8-9 чоловік там душаться, а що автобус везе 10 чоловік. Вони душаться? Ні, - каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» назвали колегу «робочою бабою, як корабельна сосна»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити