image
 |  0 19 Травня 2023 | 16:16

Через низький рівень розрахунків у Луцьку можливе відключення гарячої води

У Луцьку можуть повністю відключити гарячу воду через поганий рівень розрахунків з боку споживачів.

Про це інформують у ДКП "Луцьктепло", - пише ВолиньUA.

З огляду на недостатній рівень розрахунків та накопичення заборгованості споживачів за спожиті гарячу воду та опалення у комунальному підприємстві змушені вкотре звертатися щодо необхідності вчасно та в повному обсязі сплачувати за спожиті комунальні послуги.

Уже зараз зменшення рівня розрахунків ставить під загрозу не лише надання послуги з постачання гарячої води в міжопалювальний період, але й отримання лімітів газу на опалювальний сезон. Адже недоотримання теплопостачальним підприємством коштів за надані послуги не дозволяє вчасно та в повному обсязі здійснювати розрахунки за спожиті природний газ, електроенергію, воду та здійснювати інші розрахунки.

У свою чергу для постачальників енергоносіїв недостатній рівень розрахунків за поставлені об’єми є підставою для припинення надання послуг. Наразі постачальник природного газу вже примусово стягує кошти з рахунків підприємства, що ставить під загрозу якісну підготовку до опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині автобус залишив пасажирку посеред траси

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити