image
 |  0 5 Травня 2021 | 20:21

Через обвал мосту pейсові автобуси «Львів – Луцьк» їздять по-новому (ВІДЕО)

Через обвал мосту поблизу села Гайок частина дороги Львів – Луцьк – заблокована, рейсові автобуси, які прямували з Луцька на Львівщину, змінили маршрути.

Про це розповів «Суспільному» старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук.

Щодня у Львівську область з Луцької автостанції відправляється 12-15 рейсів.

Зі слів Віталія Бондарчука, з Луцької автостанції усі автобуси відправляються згідно з графіком. Але придбати квитки можна не в усі населені пункти сусідньої області.

«Усі ідуть по розкладу, на ціну квитка це не вплинуло ніяк. Не продаємо тільки до Кам'янка-Бузька, бо туди не заходять рейси, ідуть З Радехова через Червоноград чи Лопатин-Буськ», – каже диспетчер.

Як розповів один з водіїв рейсового автобуса, шлях до кінцевої зупинки став довшим на 20 кілометрів. Роман Іванюк об'їздить аварійну ділянку через місто Буськ.

«Було десь 185 кілометрів, тепер 208. Я їхав не зупинявся, то на графік встиг. Вчора їхав у Сільці, там була об’їзна 21 км, то там ями в коліно», – розповідає водій.
«Коли з Луцької автостанції №1 автобуси їхатимуть за старим маршрутом, - офіційної відповіді ніхто не надав», - каже диспетчер Віталій Бондарчук.

Нагадаємо, ввечері, 3 травня, на Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг. Це частина догори Львів – Луцьк. Внаслідок обвалу мосту ніхто не травмувався. Головною причиною обвалу мосту називають те, що попри заборону, ним їздили вантажні автомобілі. У Службі автомобільних доріг, кажуть, що цього року цей міст мали повністю реконструювати. Проєктна документація була готовою на 70%. Загальна вартість мала складати 74 мільйони гривень. Однак тепер на це піде більше грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі згадали про урочисте відкриття зруйнованого мосту на трасі Луцьк–Львів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити