image
 |  0 16 Листопада 2020 | 09:52

«Через рік буде колапс», – заслужений архітектор України про парковки у луцьких дворах(ВІДЕО)

Автівки заполонили луцькі двори та майже зовсім витіснили дитячі майданчики. І якщо сьогодні перепланувати спальні райони, зведені в 70-80-х роках, неймовірно складно, дорого, а подекуди й неможливо, то передбачити паркомісця у нових житлових комплексах реально. Але більшість луцьких забудовників продовжують будівництво багатоквартирних будинків без передбачення для їх мешканців достатньої кількості паркомісць.

Про це повідомляє «Конкурент».

У результаті такого підходу володарі нових квадратних метрів змушені ставити свої автомобілі обабіч доріг, на дитячих майданчиках та тротуарах. Про наслідки хаотичного забудовування та шляхи вирішення ситуації дивіться у новому проєкті ІА «Конкурент» «Луцьк — це Європа?» Тут ми показуватимемо актуальні проблеми рідного міста та розповідатимемо про шляхи їх вирішення, враховуючи іноземний досвід. Прем’єрний випуск присвячений проблемі, яка вже стала хронічною для обласного центру та торкнулася чи не кожного лучанина, – критична нестача місць для паркування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили результати офіційного підрахунку голосів на виборах мера Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити