image
 |  4 16 Лютого 2023 | 17:44

Через самовільно встановлені обмежувачі у Луцьку до пункту призначення не доїжджає швидка та пожежна

Враховуючи звернення КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради та ГУ ДСНС у Волинській області, департамент муніципальної варти продовжить роботу щодо демонтажу різноманітних обмежувачів руху, які розміщені на проїжджих частинах вулиць і дворів міста!

Про це пише ВолиньUA.

Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 15.02.2023 затверджено перелік обмежувачів, що підлягають демонтажу за наступними адресами:

- 2-й провулок Трутовського;

- вулиця Авіаторів;

- проспект Волі, 3;

- проспект Волі, 64;

- вулиця Гордіюк, 12;

- вулиця Дачна, 9;

- бульвар Дружби Народів, 3;

- вулиця Карбишева, 2б;

- вулиця Ківерцівська, 14б;

- вулиця Озерецька, 17;

- вулиця Рахманінова, 15;

- вулиця Трудова, 1;

Нагадуємо, що відповідно до п.п. 2.5.5.1.8, 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька на об’єктах благоустрою забороняється самовільно переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки; самовільно встановлювати різноманітні конструкції. Розділом 15.3 ДБН Б.2.2-12:2019 встановлено вимоги для ширини проїздів пожежних автомобілів. Таким чином, розміщення будь-яких обмежувачів у проїздах забороняється.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити