image
 |  5 24 Жовтня 2022 | 21:12

Через слизьку підлогу в Палаці учнівської молоді лучанка розтрощила кістку

Через слизьку підлогу лучанка впала в Палаці учнівської молоді і пошкодила плече.
Про це у Facebook повідомила донька постраждалої Мар'я Гвоздєва-Тивонюк.
Жінка, яка є вихователем, впала в Палаці учнівської молоді 30 вересня, коли йшла на урочистий концерт присвячений Дню вчителя.
«На свято пішла по роботі, її призначили туди йти від садочка. Виходить що це був робочий візит, бо потрібно було ще й відмітитись. Мама йшла і впала, так як дуже слизька підлога і про це попереджали при вході. Мама каже що ноги просто роз'їхались і вона гепнулась не встигнувши навіть зрозуміти що відбулось. Результат, розтрощена кістка плеча. Мама вже прооперована і лежала два тижні в лікарні. Довга тепер буде ще реабілітація.
Садочок вирішив "підтримати" маму і всі вирішили що мама туди поскакала за власним бажанням. Це було не так!!!!
Палац взагалі мовчить. Поліщук, наш мер, пройшов повз маму, після травми, бо вона сиділа на стільці посеред коридору і чекала швидку.
Підлога у палаці надзвичайно слизька, це вже я спілкувалась із працівниками палацу. Всі підтвердили що підлога надзвичайно слизька. Ми попросили завідуючу оформляти це як виробничу травму, хоча вона цього не визнає, бо мама ж впала не в садочку, не під час виконання роботи. Уся комісія проголосувала, що це був концерт і мама там була за власним бажанням і що підлога там рівна. А те що вона слизька промовчали.
Операція не дешева і потрібен час для того щоб відновитись. І хочеться щоб люди відповідали за свої слова, вчинки і щоб підлога була безпечною для всіх», - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити