image
 |  0 8 Травня 2020 | 13:17

Через «Ягодин» намагались провезти контрабанду

На митному посту Ягодин Волинської митниці Держмитслужби вилучили незадекларований товар вартістю понад 120 тис. грн.

Для проходження митного контролю громадянином України, подано товаросупровідні документи, відповідно до яких у транспортному засобі переміщуються «дитячі іграшки та одяг». Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби.

В процесі проведення повного митного огляду встановлено, що фактично у вантажному відсіку автомобіля крім товару вказаного у товаросупровідних документах, переміщується незаявлений вантаж.

Разом з тим, працівниками Волинської митниці виявлено рахунки-фактури на частину товарів, відомості в яких щодо відправника, отримувача та вартості вантажу, не відповідає відомостям зазначених у товаросупровідних документах, поданих до митного контролю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили повний список карантинних послаблень та заборон з 11 травня

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані, ввезти товар на митну територію України.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби, складено протокол про порушення митних правил, а товар вартістю понад 120 тис. грн. вилучено до прийняття рішення судом по суті справи.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити