image
 |  4 31 Січня 2022 | 21:01

Чергова трагедія у Дніпрі: нацгвардієць скоїв суїцид

У Дніпрі, де минулого тижня нацгвардієць Рябчук розстріляв товаришів по службі, знайшли мертвим ще одного нацгвардійця.

28 січня у Дніпрі в балці неподалік вулиці Космічної чоловік, який гуляв із собакою, знайшов повішеного нацгвардійця, про це з посиланням на власні джерела повідомляє «Дніпро Час».

Смерть, попередньо, настала приблизно за 20 днів до цього. Як розповіли очевидці, мотузка була прикріплена до гілки дерева, а сам загиблий стояв на колінах.

При собі у загиблого було посвідчення Нацгвардії та учасника бойових дій.

Увага! Людей із нестійкою психікою та неповнолітніх просимо утриматися від перегляду фото!

Нагадаємо, близько 4 години ранку 27 січня в Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу 20-річний нацгвардієць Артемій Рябчук відкрив вогонь з автоматичної зброї по караулу військовослужбовців НГУ. В результаті загинули 5 людей, у тому числі жінка-працівниця заводу, ще 5 отримали поранення. Зловмисник зі зброєю та набоями зник.

Правоохоронці затримали нацгвардійця у Підгородньому Дніпропетровської області.

Рябчуку повідомили про підозру за ст.115 (умисне вбивство), ст. 408 (дезертирство), ст. 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцями зброї та бойових припасів) ККУ.

28 січня, Кіровський райсуд Дніпра обрав запобіжний захід Артемію Рябчуку – тримання під вартою у СІЗО №4 на 60 днів без права внесення застави. А командування військової частини Національної гвардії у Дніпрі, де 27 січня відбулося масове вбивство, звинуватили у низці серйозних злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбій у Луцьку: злочинця взяли під варту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити