image
 |  635 1 Серпня 2024 | 16:46

Чергова втрата: на війні загинули двоє Захисників з Волині

На війні загинули двоє Захисників з Волині: Івчук Леонід та Данилюк Артур.

Про це інформують на сторінках громад, - пише ВолиньUA.

Трагічні звістки з фронту затьмарюють світ: горе, сум, відчай і біль гірких втрат. Сьогодні знову сумна новина сколихнула Заболоттівську громаду. Надійшло сповіщення про смерть Героя.

31 липня 2024 року мужньо виконувавши військовий обовˈязок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув житель смт Заболоття Івчук Леонід Володимирович при виконанні бойового завдання. Під час ворожого мінометного обстрілу позицій молодший сержант Івчук Леонід Володимирович отримав поранення несумісне з життям.

Небесне воїнство поповнилось ще одним Ангелом, на землі якому вічна слава і пам'ять! Висловлююємо глибокі співчуття сім’ї, рідним та близьким, друзям, бойовим побратимам та знайомим Леоніда Івчука. Поділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Дякуємо за подвиг в ім’я життя, наш Герою. Спочивай з миром!

Зустріч Героя відбудеться завтра. Про точний час зустрічі і поховання Леоніда Івчука буде повідомлено додатково, - йдеться на сторінці Заболоттівської громади.

2 серпня 2024 року (п'ятниця) об 11-00 год. біля символічного хреста "Борцям за волю та незалежність України" в м.Горохів, громада зустріне загиблого у боротьбі проти окупантів уродженця села Озерці ДАНИЛЮКА Артура Анатолійовича, 2002 року народження. Чин похорону відбудеться завтра в с.Озерці.

Служив військовий командиром 1 взводу, 5 роти, 2 механізованого батальйону. Безстрашно вибивав окупантів із української землі, бо розумів, що на ньому та побратимах зараз тримається все майбутнє України. Та 23 липня відбувся його останній бій… Герой повертається на щиті у рідний край.

Вічна пам'ять і низький уклін тобі, Воїне нескореного народу незламної країни... Згідно з розпорядженням міського голови 01-04 серпня 2024 року в громаді оголошено дні жалоби, - пишуть на сторінці Горохівської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити