image
 |  9 18 Травня 2020 | 22:48

Чергове дно: Шахрай, який виступив спільником легітимізації російських терористів, – експерт про Гордона

Знову доводиться нагадувати, що нічого нового про Гордона ми не дізналися. Ну яке дно? Ви чого? Напарювати пірамідки Ю Шин Се смертельно хворим - хіба після цього може бути ще якесь дно? Ще раз. Наживатися на людях, які хапаються за будь яку соломинку. Що може бути гіршим? 

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий журналіст і експерт-політолог, слухач Української школи політичних студій Олексій Братущак.

"Ви просто уявіть. Людина помирає, а хтось сидить біля її ліжка і намагається видурити в цієї людини гроші "на порятунок". Що може бути гіршим?!

Усі ці кашпіровські та аланичумакі - хіба вони не калічили людські долі? Калічили. І задовго до того ж Гіркіна. І Гордон був їхнім спільником. Як сьогодні виступив спільником легітимізації російських терористів.

Гордон не є ніяким журналістом. І ніколи не був. Це звичайний шахрай, який видає себе за журналіста.

Який ще вчора був політтехнологом екс-глави СБУ Смєшка. І намагався нам напарити цього Смєшка, як раніше Кашпіровського.

Він і завтра нам буде парити Смєшка-Кашпіровського-Гіркіна-пірамідку. І їм подібних. Це суть шахрая. Парити будь що, аби тільки заробити", — йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського хочуть дозволити бойовикам ОРДЛО балотуватися у ВР та голосувати

"І народ буде це дивитися, захоплюватися. Бо якщо Кашпіровський збирав аудиторію всього СРСР (десятки і сотні мільйонів), то не дивно, що його спільникзбирає мільйони в YouTube.

Тут можна довго обурюватися. Говорити про чергове дно.

Але давайте вже називати речі своїми іменами. Це ніякий не журналіст і не журналістика. Це contraception звичайний. У народі - гондон..." - додає Олексій Братущак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Зеленського обвалився нижче 40%, – опитування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити