image
 |  2 8 Лютого 2021 | 16:37

Черговий програш суду: Центральний ринок у Луцьку таки демонтують

Сьогодні 08.02.2021 Восьмим апеляційним адміністративним судом поставлено чергову крапку у справах щодо демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд – торгових кіосків на вул. Замковій, які відносились до ринку «Центральний» (права частина).

Про це інформують луцькі муніципали.

Колегією суддів було повторно встановлено, що Позивач не надав правовстановлюючих та дозвільних документів на розміщення тимчасової споруди та доказів правомірного користування земельною ділянкою, яка перебуває у комунальній власності, на якій вона розміщена.

Тобто, рішення виконавчого комітету "Про демонтаж тимчасової споруди #803" від 12.06.2020 є законними, а тимчасова споруда знаходиться на земельній ділянці комунальної власності без жодних дозвільних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні розчищують дороги разом з комунальниками (ФОТО)

Повторно наголошуємо!!!

У разі нездійснення власниками тимчасових споруд на вул. Замковій добровільного демонтажу, департаментом муніципальної варти у поточному році на виконання рішень виконавчого комітету від 12.06.2020 будуть проводитись заходи щодо примусового демонтажу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити