image
 |  2 14 Вересня 2020 | 16:54

Черговий скандал у волинській маршрутці: водій відмовляє у пільговому перевезенні учасників АТО та сім'ям загиблих (ФОТО, ВІДЕО)

У Луцьку на автостанції №1 ветерани АТО у неділю, 13 вересня, заблокували автобус через те, що перевізник відмовляв у пільговому перевезенні учасників бойових дій і членів сімей загиблих.

Про це раніше повідомили у фейсбуці на сторінці Товариства інвалідів АТО Волині.

Як пізніше стало відомо виданню Волинь infa ветерани АТО зайшли з посвідченнями в автобус, у відповідь водій відомовився їх вести та втік з автобусу. Після таких безвідповідальних дій водія всі пасажири рейсу пішли до каси і здали квитки, а Луцькі ветерани заблокували рух приміського автобусу через порушення водієм прав ветеранів у безкоштовному перевезенні, яке гарантує держава та стали очікувати водія та власника.

Пізніше психологиня Олена Звєрєва назвала прізвище перевізника. За її словами це Михайло Михайлович Яцишин. Він є перевізник і водночас доктор юридичних наук, викладач в університеті, – стверджує жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі неподалік Луцька голова-мільйонер не в змозі навести порядок біля приміщення сільради (ФОТО)

Також на її сторінці у фейсбуці було опубліковано офіційний коментар диспетчера і касира Луцької автостанції відносно ситуації з цим перевізником.

Варто зазначити, що робота автостанції та всі інші маршрути працювали згідно графіку, пізніше активісти викликали поліцію та написали на перевізника заяву.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити