image
 |  2 2 Квітня 2019 | 13:44

Чесних більше? Журналісти розповіли про зв’язок сім’ї Гриценка з командою Зеленського

31 березня, після оприлюднення результатів Національного екзит-полу про перший тур президентських виборів, кандидат в президенти Анатолій Гриценко зробив заяву, в якій закликав українців не голосувати за кандидатуру Петра Порошенка.

Про лідера першого туру Володимира Зеленського Гриценко написав стримано:

“Не можу закликати голосувати і за Зеленського, бо його не знаю.”

Та чи справді не знає? Львівський журналіст Микола Савельєв розповів, що поєднює Анатолія Гриценка з Володимиром Зеленським.

“ПРО “чесність” полковника ГРИЦЕНКА. Бажано – РЕПОСТ.

Зараз Гриценко вкотре згнилив, мовляв, “я не буду голосувати за мародера Порошенка, а Зеленського я не знаю”… Та ти що?!! А то нічого, що прийомний син його дружини Юлі Мостової Дмитро Разумков – політичний консультант команди ЗЕЛЕНСЬКОГО?!! Не вірите? Погугліть. То може вічно по – жіночому ображений Анатолій Гриценко таки з ним трохи знайомий?! )))

Маємо живий приклад чергової БРЕХНІ Гриценка, який обіцяв Садовому БУТИ ЧЕСНИМ…”

Prefiks перевірили цю інформацію. Отже, першим чоловіком Юлії Мостової (дружина Анатолія Гриценка) був український політик Олександр Разумков, з яким у неї народився син Гліб. Від попереднього шлюбу з актрисою Наталею Кудрею у Олександра Разумкова був син Дмитро. Саме він зараз працює спікером, політтехнологом, керівником виборчого штабу Володимира Зеленського. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити