image
 |  0 10 Травня 2020 | 08:43

Чи існує логічне мислення в людей, які святкують так званий «дєнь пабєди»?

Щоб зупинити гібридний побєдобєсний фронт, влада, яка шанує українську незалежність, має скасувати державний вихідний 9 травня і встановити державним вихідним 8 травня, як у всьому цивілізованому світі. І відзначати день пам'яті, а не день "побєдобєсія".

Про це написав у мережі Фейсбук політичний оглядач Андрій Аронець.

Чи існує логічне мислення в людей, які святкують так званий "дєнь пабєди"? Чи задавали вони собі бодай такі елементарні питання: 

– 2 Світову війну офіційно розпочали гітлерівська Німеччина та сталінська СССР "пактом молотова-ріббентропа", який ділив Європу. То ви святкуєте день перемоги СССР над СССР?

– Чому в Європі ніхто не святкує "день перемоги", а всі меморіальні заходи називаються днями пам'яті жертв 2 Світової війни. Не залежно, чи це Британія, Франція, чи Німеччина. Чи не задумувалися прл це ті, хто святкує "перемогу"?

– Чому в СССР після закінчення 2 Світової відзначення "дня побєди" скасували в 1948 році, натомість почали святкувати лише в 1965 році, коли значна частина учасників війни загинула, або була відправлена в концтабори? Чи не тому, що якраз ветерани не вважали це "святом", чи "перемогою"? Адже вони добре бачили, як Жуков і йому подібні вбивали сотні тисяч своїх... Чого варте форсування крижаного Дніпра. Це перемога?

– Зрештою, якщо ми, українці святкуємо "дєнь побєди" СССР, то що ми святкуємо 24 серпня? Чи не здається вам нелогічним День Незалежності? Адже ми святкуємо нещалежність від СССР і день перемоги СССР одночасно. Це сюр.

Хоча, я, звісно ж розумію, що сьогоднішнє побєдобєсіє дуже щедро фінансується нащадком СССР – Росією. Тому ті люди все прекрасно розуміють. Вони заробляють бабло і знищують незалежність країни, тобто боряться проти 24 серпня.

"Тому, щоб зупинити цей гібридний побєдобєсний фронт – перше, що має зробити влада, яка шанує українську незалежність – скасувати державне свято і державний вихідний 9 травня.

Встановити державним вихідним 8 травня, як у всьому цивілізованому світі. І відзначати день пам'яті, а не день побєдобєсія і "можем повторіть", – робить висновок Андрій Аронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пабєдобєсіє»: діагноз чи пpопаганда? 10 фотофактів, як у Pосії систематично вітають солдат веpмахту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити