image
 |  9 17 Квітня 2019 | 23:01

Чи можна займатися сексом завжди, коли хочеться

Журналісти разом з експертами бренду Freedom вирішили провести розслідування і з'ясувати, що заважає нам насолоджуватися сексом.

Через побутові труднощі, стреси або критичні дні лібідо може знижуватися. А іноді з "дуже важливих" причин дівчата відмовляють собі у задоволенні зайнятися сексом, навіть коли дуже хочеться, пише Cosmo.

Причина 1 - стрес

Стрес — це надмірне фізичне або емоційне напруження, яке створює сильне навантаження на організм і в прямому сенсі може позбавити нас життєвої енергії.

Як боротися зі стресом: спробуйте йогу, дихальні техніки, займайтеся прогулянками весь день. І - наостанок - займайтеся сексом, адже більш приємного способу зняти напругу просто не існує. 

Причина 2 - критичні дні

Деякі дівчата досі впевнені, що секс у критичні дні під забороною. Але експерти запевняють, що при місячних з рясною кровотечею статева близькість буде особливо корисна. Завдяки сексу кількість виділень може зменшитися, а рівень болю — знизитися в кілька разів.

Крім цього, чутливість матки підвищується в кілька разів, а отже, оргазм під час місячних може виявитися більш інтенсивним.

Лікар-гінеколог Єсипова Ольга каже, що під час місячних шийка матки залишається трохи прочиненою, що робить її більш вразливою для інфекцій. Тому варто дотримувати деяких правил. По‑перше, обидва партнери повинні прийняти душ до і після статевого акту. По‑друге, варто обирати пози без глибокого проникнення (наприклад, підійде місіонерська позиція). І нарешті, можна скористатися сучасними гігієнічними засобами, які дозволяють комфортно і гігієнічно займатися сексом в критичні дні.

Причина 3 - головний біль

Раптовий головний біль може зіпсувати «все». Він болісний, позбавляє можливості працювати і радіти життю. Причини можуть бути різними, але найпоширеніший варіант — це так звані «головні болі напруги». Вони можуть виникати через неправильний спосіб життя, нестачу сну, стреси.

Секс, кажуть експерти, - один з найкращих засобів від головного болю або мігрені. Під час оргазму в організмі відбувається потужний викид гормонів радості-ендорфінів, які знімають напругу і піднімають настрій. А крім того, це природний знеболювальний засіб, який може позбавити мігрені. Висновок: не варто відмовлятися від сексу, коли болить голова. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити