image
 |  2 3 Серпня 2020 | 16:33

Чи штрафуватиме поліція луцьких перевізників

Сьогодні, 3 серпня поліція не складає адміністративні протоколи у разі виявлення порушень карантину.

Про це Суспільному Волині розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Злісних порушників карантинних обмежень почнуть штрафувати завтра. Наразі з перевізниками та підприємцями, які попри заборону уряду сьогодні працюють правоохоронці проводять профілактичні бесіди.

Правоохоронці кажуть: напередодні патрульні та особовий склад поліції роздавали суб’єктам господарювання попередження про те, Державна комісія ТЕБ та НС віднесла Луцьк до "червоної" зони. У попередженнях, які роздавали, немає інформації, що суб’єкти господарювання притягуватимуться до адмінвідповідальності, говорить Ольга Бузулук.

Попередження, які правоохоронці розносили містом напередодні, опублікували на сторінці Департаменту муніципальної варти міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто розсилає луцьким підприємцям «листи щастя» про посилення карантину

Зі слів Ольги Бузулук Нацполіція керується перш за все рішенням центральної влади: "Є рішення вищого органу, і напевно, ці рішення є важливішими, чинними і ми повинні їх дотримуватися. Ми повинні дотримуватися чинного законодавства".

Нагадаємо, сьогодні 3 серпня, під час позачергової сесії депутати Луцькради підтримали рішення не посилювати карантинні заходи в Луцьку та звернулися до поліції з проханням, утриматися від притягнення суб’єктів господарюванням до штрафів за порушення карантину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити