image
 |  0 20 Серпня 2018 | 08:37

Чи варто снідати перед тренуванням?

Дослідники встановили, що для схуднення краще тренуватися до сніданку.
У Бельгії провели шеститижневе дослідження. Запросили 28 здорових чоловіків та збільшили калорійність їхнього раціону на 30%, а кількість жирів - на 50%, - повідомляє zdorovia.com.ua.
Чоловіків розбили на 3 групи. Перша група не виконувала ранкових тренувань. Друга снідала перед тренуванням, третя - після нього. В результаті чоловіки з першої групи до кінця експерименту набрали в середньому близько 3 кг кожен. Учасники з другої групи набрали в середньому по 1,5 кг. Третя група залишилася в своїй вазі.
Під час тренування до сніданку метаболізм ставав кращим. Цей принцип працює тільки з ранковими заняттями. Навантаження натще не сприяють швидшому спалюванню жирів під час денних або вечірніх тренувань.
Радять перед ранковим тренуванням вжити рідину і трохи харчового енергетика. Можна випити велику чашку солодкого чаю. Цукор дасть енергію, а рідина зробить кров рідшою.
Уранці кров завжди більш в'язка. Якщо не вжити достатньої кількості рідини, а відразу почати тренуватися, серце буде відчувати величезне навантаження. Це шкідливо і небезпечно. Тому ранкові напої обов'язкові.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити