image
 |  2 2 Січня 2019 | 23:01

Чи законна вивіска закладу «Спортлото» у центрі Луцька?

У центрі Луцька вивіска закладу «Спортлото», що на перехресті вулиць Кривий Вал та Лесі Українки, встановлена без погодження з управління архітектури.

Про це «ВолиньUA» повідомили в інформаційному запиті з управління містобудування та архітектури.

Як інформує головний архітектор Луцька Веніамін Туз, управління містобудування та архітектури не надавали паспорт вивіски на заклад «Спорт лото», що по вулиці Лесі Українки, 55.

Відповідно, до пункту 5 правил про розміщення вивісок, паспорт вивіски погоджується з управлінням містобудування та архітектури Луцької міської ради.

Тому дана вивіска «Спорт лото», що по вулиці Лесі Українки, 55 є такою, що встановлена без відповідних дозволів.

Журналісти «ВолиньUA» звертатимуться до муніципальної Варти Луцької міської ради з вимогою зафіксувати факт розміщення вивіски закладу «Спорт лото», який встановлено без погодження з місцевими органами влади.

До слова, це не єдина у місті Луцьку вивіска закладів, які встановлені без дозволів управління містобудування та архітектури, туди ж входять заклад «Пиво на розлив» (пр-кт. Перемоги, 13), який діє в радіусі 100 метрів від школи №5, а також продуктовий магазин «Хутірець» (вул. Грибоєдова, 14).

Журналісти ВолиньUA промоніторили лише декілька закладів у нашому місті, які піддаються під сумнів легальної діяльності. Впевнені, що незаконних вивісок у Луцьку розміщено десятки або ж сотні, тільки місцева влада не дуже квапиться навести лад в цьому хаосі.

Нагадаємо, що заклади «Пиво на розлив» та «Хутірець» відкрито та без перешкод продають алкогольні напої поряд з закладом освіти, школою №5, пропри вимоги Луцькради про заборону продажу алкогольних товарі в радіусі 100 метрів від закладів освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили рейтинги інституційної спроможності волинських громад

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити