image
 |  5 14 Липня 2018 | 06:47

Чим буде дивувати Володимир-Волинський на День міста?

У рамках святкування 1030-річчя Володимира-Волинського проведуть низку заходів та розваг для жителів та гостей міста.
Про це йшлося 13 липня під час засідання оргкомітету з підготовки та проведення заходів з нагоди Дня міста, повідомляє сайт міської ради.
Під час робочої зустрічі обговорили розміщення локацій та робочий план проведення заходів.
Передбачене проведення круглого столу «Володимир, яким ми його пам’ятаємо», свята «золотих» подружніх пар, ретровечірки під живий супровід духових оркестрів, урочистого богослужіння біля пам’ятника князю Володимиру у парку «Слов’янський», Міжнародного турніру зі стрибків у висоту «Володимирські висоти 2018», розважальної програми для молоді та для дітей, міжрайонної виставки мисливських собак, святкового пробігу та велопробігу у вишиванках, гри «Бочча» для осіб з ураженням опорно-рухового апарати на “Кубка Володимира”, урочистої ходи від міської ради, традиційного «Володимирського узвозу» з концертом, виставками та святковою торгівлею, виступу клубу історичної реконструкції, світлодіодного шоу та багато іншого.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську розшукали водія, який втік у результаті ДТП із «швидкою»
Особливу увагу закцентували на дотриманні правил техніки безпеки, медичного супроводу, дотриманні громадського порядку та протипожежної безпеки під час проведення святкування.
Деякі пропозиції озвучили громадські організації та активісти. Так, вперше організатори планують показати гостям та містянам арт-перфоманс «Біла королева» – поєднання презентацій творчого об’єднання «Мисткині», виступу квартету «Родослав» та показів театрального колективу «Різнобарв’я» на основі історичних хронологій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити