image
 |  2 26 Травня 2018 | 15:14

Чиновниця Садового вимагала від Героя АТО 18 тисяч хабара за виділення соцдопомоги, - СБУ

У п'ятницю, 25 травня, з підозрою в отриманні хабара оперативники Служби безпеки України затримали працівницю працівницю Центру надання послуг учасникам бойових дій Львівської міської ради.
Про це повідомляють у прес-центрі СБУ.
Правоохоронці встановили, що посадовець вимагала від бійця антитерористичної операції 18 тисяч гривень. За вказану суму зловмисниця обіцяла безперешкодно оформити встановлену виплату одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань у розмірі 100 тисяч гривень.
Оперативники спецслужби затримали чиновницю в одному з парків Львова під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.
«Під час затримання зловмисниця намагалася чинити опір правоохоронцям. Вирішується питання щодо оголошення затриманій про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу», – зазначили в прес-центрі СБУ.

Вирішується питання щодо оголошення затриманій про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.
Операція з викриття протиправних дій посадовця проводилася спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити