image
 |  0 10 Грудня 2019 | 15:45

Чиновник Волинської ОДА отримав хабар: поліція повідомила деталі (ФОТО)

Слідчі детективи волинської поліції у співпраці зі співробітниками обласного СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області викрили та припинили злочинну діяльність посадовця одного із структурних підрозділів Волинської облдержадміністрації. Зловмисник вимагав і отримав неправомірну вигоду від суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на викиди шкідливих речовин в атмосферу.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Сьогодні, 10 грудня, в Луцьку правоохоронці під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис грн затримали посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації. Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тис грн.

Вирішується питання щодо затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 386 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу. Йдеться про вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

Читайте також: СБУ вилучить документи: мерію Ковеля підозрюють у розтраті мільйонів бюджетних коштів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити