image
 |  0 7 Березня 2018 | 12:33

Чиновники Пустовіта не знають, що робити з маршрутом №14

Маршрут №14 планують об'єднати з іншими, а на маршрути №17 і №17а будуть оголошувати новий конкурс. Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради доповів начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Кукішев, пише ІА Волинські новини.
«Відповідно до рішення виконавчого комітету з підготовки документів для конкурсу з визначення перевізників, було доручено підготувати та подати оголошення про проведення конкурсу в газету «Луцький замок». Втім у номері 01.03.2018 виявлено відсутність зазначеного оголошення. Пояснили, що не було місця. Тому вносимо повторне оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за маршрутами №17 та №17а», - озвучив Віктор Кукішев.
Та додав, що нині ці маршрути обслуговує ЛПЕ. Члени виконкому підтримали оголошення конкурсу. Окрім цього учасники засідання розповіли, що є проблема і з маршрутом №14.
«Є багато звернень від лучан щоб відновити маршрут № 14. Але нещодавно відбувся конкур на перевезення й ніхто не зголосився. Тому треба об’єднати його з маршрутом №17а , щоб він був привабливим», - запропонував свободівець Михайло Щур.
Із цього приводу перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад доповів, що даний маршрут таки дійсно планують приєднати до інших, однак робити це поєднання із №17а - не мудро.
«Між ними немає спільних точок, тому об’єднувати маршрути № 14 і 17а недоцільно. Втім, у квітні будуть конкурси щодо перевезень й тоді можна буде об’єднувати маршрут №14 з іншими, але так, щоб було вигідно перевізнику. Однак наголошу, що це нерентабельний маршрут, адже зранку там багато людей, а вдень автобус їздить пустим, тому буде ще вивчатися питання графіку його руху», - інформував Григорій Недопад.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити