image
 |  2 13 Жовтня 2021 | 17:42

Чиновники запевняють, що опалювальний сезон на Волині розпочнеться вчасно

Опалювальний сезон на Волині почнеться вчасно.

Про це під час брифінгу заявив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко.

Чиновник запевнив, що газ для населення і бюджетних установ "Нафтогаз" продасть за пільговою ціною. І сказав, що з 11 жовтня почали підключати до тепла заклади освіти і медицини.

"З 11 жовтня в області почався опалювальний сезон. Тепло в першу чергу подається закладам охорони здоров'я, освіти, соціальної сфери. Поступово підключатимуть житловий сектор. В області працює 5 теплопостачальних підприємств. Всі підприємства уклали договори з "Нафтогазом" за ціною 7420 грн за тисячу кубів для населення і 16391 грн для бюджетних установ. Залишилося неврегульованим питання щодо вартості газу для бюджетних установ, які виробляють тепло у власних котельнях. Але їх число незначне. У більшості таких закладів вже перейшли на тверде паливо. Там, де питання закупівлі газу все ж неврегульоване, газ будуть отримувати за пільгову ціну 16,8 грн за кубометр", - повідомив посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан підключення тепла у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити