image
 |  2 26 Березня 2021 | 13:12

Чиновниця Волинської ОДА, яка «погоріла» на хабарі, хоче поновитися на посаді, прикриваючись власними дітьми

Волинська чиновниця Наталія Остапкович, яка донедавна очолювала управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації та погоріла на хабарі в півтори тисячі доларів, намагалася оскаржити рішення у суду, вимагаючи поновлення на посаді та виходу з-під домашнього арешту.

Справу слухали у Волинському апеляційному суді, - повідомляє телеканал «Аверс».

12 березня в Луцькому міськрайонному суді обрали запобіжний захід чиновниці. Суд ухвалив відправити Наталію Остапкович під домашній арешт з 21:00 до 7:00 та відсторонити від посади.

Та посадовиця з таким рішенням не погодилася й подала апеляційну скаргу. І не одну. У судовому порядку Наталія Остапкович вирішила оскаржити і рішення суду першої інстанції про її відсторонення від посади.

Під час слухання справи у Волинському апеляційному суді підозрювана запевняла, що єдиний дохід, який вона має, – це заробітна плата від офіційної роботи, та і як мати вона має дуже багато обов’язків, адже виховує двох дітей, яким 9 і 17 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція повідомила кількість постраждалих у ДТП за участі маршрутки в Луцьку

«Єдиним джерелом її доходів є заробітна плата, жодних інших доходів немає, – переконує адвокат підозрюваної Сергій Книш. – Тому це місце роботи є єдиним джерелом, щоб вона нормально забезпечувала соціально-побутові умови для своїх дітей і для того, щоб забезпечувала свою життєдіяльність».

Утім із цими доводами категорично не погодилися ані прокурор, ані слідча у справі. Мовляв, запобіжний захід у вигляді домашнього арешту і так занадто м’який у цій ситуації. Тож під час судового засідання розглянули і клопотання прокурора щодо зміни запобіжного заходу із домашнього арешту на тримання під вартою.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити