image
 |  0 18 Липня 2020 | 08:24

Численні переломи та травми: повідомили причину падіння будівельника у Луцьку

Будівельник отримав численні травми на будівництві за адресою проспект Молоді,4 наприкінці травня через відсутність засобів індивідуального захисту.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів в.о. начальника сектору розслідувань Держпраці у Волинській області Олександр Курило.

«Розслідування на об'єкті проведено. Цей випадок пов’язаний з виробництвом. Потерпілий має отримати всі виплати від Фонду страхування. Причиною падіння працівника з висоти стала відсутність засобів колективного та індивідуального захисту. Забудовник не причетний до даного інциденту. Розслідування проводилось на фірмі-субпідряднику, яка є виконавцем робіт. На ній і працював будівельник. Це підприємство ВВС Електромонтаж», - розповів Олександр Курило.

Нагадаємо, що 27 травня у Луцьку на проспекті Молоді, 4 на будівництві з висоти впав працівник. Чоловік отримав численні переломи та травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта на Волині перетворюється у супермаркет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити