image
 |  13 13 Червня 2020 | 15:55

«Чистоліто-2020»: у Луцьку прибрали берег річки Стир (ФОТО)

У Луцьку в рамках загальноміської акції «Чистоліто-2020» прибрали берег річки Стир.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Щороку лучани виходять на вулиці міста, аби разом прибрати його та облагородити. Цьогоріч було визначено 13 локацій по всьому місту. На одній із них активно попрацювали депутати від фракції ВО «Свобода» та актив молодіжної організації «Сокіл».

Суботній літній ранок розпочали з вулиці Данила Галицького до вулиці Замкової, де зібрали понад 20 мішків сміття. До прибирання долучились депутати від фракції ВО «Свобода» у Луцькраді Микола Федік, Віктор Ящук та Андрій Білан, а також депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик, також актив свободівців та молодіжної організації «Сокіл».

          

В продовження акції було посаджено квіти біля будинку скульптора Голованя, цю ініціативу проявив депутат Андрій Білан.

 

 

Інша група свободівців разом з лучанами і депутатом міськради Миколою Романюком працювала на масиві «Дубки» в мікрорайоні ЛПЗ. Крім того, були частково очищені від сміття береги річки Жидувки.      Загалом на всіх локаціях було людно, але також і брудно. І завдяки активності лучан, депутатів, громадських активістів місто стало чистішим.  

Шануйте працю та бережіть місто!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити