image
 |  14 27 Липня 2020 | 08:17

Чоловік з наркотиками намагався втекти від луцьких патрульних (ФОТО)

В ході патрулювання вулиць міста Луцька на вулиці Народних Дружинників співробітники патрульної поліції затримали чоловіка з речовинами, схожими на наркотичні. Під час огляду речей затриманого він спробував утекти від патрульних.

Про це повідомляє на своїй сторінці в мережі Фейсбук Патрульна поліція Волині.

"Під час превентивного поліцейського заходу, а саме поверхневої перевірки, передбаченої ст. 34 Закону України «Про національну поліцію», патрульні виявили у 24-річного чоловіка силіконовий кейс із 5-ма поліетиленовими пакетами. В них була порошкоподібна речовина рожевого кольору, зовні схожа на наркотичний засіб амфетамін, та пакет із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на канабіс.

При проведенні поверхневої перевірки чоловік не виконував законні вимоги поліцейського та намагався втекти, чим чинив злісну непокору законній вимозі працівників поліції.

У результаті чого був затриманий із застосуванням кайданок. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького ВП", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині хворий на коронавірус чоловік розгулював містом без маски

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити