image
 |  34 3 Серпня 2020 | 23:33

Чому чоловіки тікають від жінок? – 4 причини

Коли відносини починаються, здається, що все складається ідеально. Але в якийсь момент чоловік, з яким жінка подумки вже виховала дітей і постаріла, просто зникає, нічого не пояснивши.

Чоловіки знають, що їм подобається, а що ні. Перше, що вони помічають у жінці — це зовнішність. Якщо ви здалися чоловікові красивою, він запросить вас на побачення. І на якийсь час зовнішньої привабливості вистачить. Але оскільки чоловік точно знає, що йому не подобається, досить швидко він почне звертати увагу на ваш внутрішній зміст. Душа, характер, звички — все це має визначальне значення. І це важливіше за зовнішність.

На самому початку відносин, а то і на першому побаченні — є кілька важливих нюансів, на які жінці варто звернути увагу. Тому що деякі з цих нюансів чоловіки зчитують як попередження: "Біжи від неї, і швидше". І це не зміниться, якщо він дізнається вас краще. Бо більше дізнаватися йому вже не захочеться.

1. Ви відчайдушно потребуєте любові і відносин

Чоловіки не люблять брати на себе моральну відповідальність, поки у них не виникла прихильність. Якщо він відчуває, що ви його "потребуєте", а не просто "хочете", в його голові спрацьовує сигналізація. Емоційно здоровий чоловік не захоче служити наповнювачем для вашої порожнечі в душі чи в житті.

Чоловіки не мріють рятувати жінок від нещасливого життя. Вони хочуть бути з жінкою, яка і без них може вести щасливе і повне життя. Це не інфантильність і незрілість. Одна справа — добровільно допомагати тій, з якою ти вже перебуваєш у відносинах, до якої ти прив'язаний, яку любиш. Й інша — коли від тебе цього чекають або навіть вимагають з самого початку. Це відлякує.

2. Ви хочете забути колишнього

Жоден чоловік не хоче бути заміною іншому. Якщо ви розлучилися або закінчили тривалі відносини, не чекайте, що якийсь бідолаха погодиться на роль заспокоювача. Чоловіків тягне до тих, у кого в житті повний порядок. А якщо і не повний, вони з радістю і ентузіазмом наводять цей напів порядок самостійно. Ці жінки знають, чого хочуть від життя, впевнені в собі і не бояться бути самі. Якщо шукаєте чоловіка, бо самотність вас лякає, потенційні прихильники це "зчитають" і зникнуть з вашого життя, ледь з'явившись.

3. Ви королева драми

Жінки набагато сильніше виражають емоції. Чоловіки ж справляються з емоціями гірше. . Вони ненавидять складні прояви почуттів, тому що не розуміють, що з цим робити. Коли жінка запитує: "Ну і куди ж рухаються наші відносини", чоловіком оволодівають кілька негативних емоцій, з якими він не може впоратися. Коли вона влаштовує сцену ревнощів або каже: "Мені здається, ти подобаєшся мені більше, ніж я тобі", він не розуміє, як реагувати. І йому простіше втекти, ніж розбиратися з цією заплутаною драмою.

Початок відносин передбачає впізнавання один одного, веселе проведення часу, створення емоційного зв'язку і близькості. Але якщо ви з перших же днів (тижнів, місяців) починаєте зважувати його внесок у відносини, очікуєте більше, ніж він може запропонувати, швидше за все, він не залишиться поруч, щоб з'ясувати, чи ви варті того, він просто піде.

4. Ви не впевнені в собі

Якщо не впевнені в собі і своїх діях, чоловік не заповнить цю нестачу. Якщо вам потрібні постійні підтвердження того, що ви чудово виглядаєте, відмінно працюєте, прогресивно виховуєте дітей і чудово готуєте, він втомиться від щоденної потреби підбадьорювати вас.

Ніщо так не приваблює, як впевненість в собі і почуття власної гідності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити