image
 |  20 11 Червня 2019 | 16:46

Чому екс-керівника патрульних Волині понизили до керівника відділу Івано-Франківщини?

Головного копа Волині звільнили з керівної посади та перевели  на посаду керівника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області за інцидент з гранатою.

Про це інформують Волинські новини.

Колишній керівник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко, який очолював структуру з 2016 року, відтепер обійматиме посаду керівника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

З власних джерел ВолиньUA  стало відомо, що звільнення Олександра Вовченка зі структури може бути нібито пов'язане з «зальотом», коли даний працівник у стані алкогольного сп'яніння кинув гранату у коридор приміщенні. Слід припустити, що дана ситуація приховується правоохоронцями, тому про неї Вам навряд чи розкажуть у прес-службі відомства, аби не затьмарити репутацію нової поліції через цілком неадекватні вчинки їх офіцерів.

Згодом у прес-службі Волинської поліції видалили світлини з Вовченком з цього заходу. 

Прощаючись із колективом, Олександр Вовченко висловив подяку колегам, громадськості та місцевій владі за налагоджену співпрацю.

«Хочу першочергово подякувати своєму особовому складу, тому що кожен із них, починаючи від прибиральниці, закінчуючи заступниками, зробив за ці три з половиною роки дуже вагомий внесок у розвиток мене і як особистості, так і офіцера. Хочу подякувати громадянам за підтримку, тому що ці три з половиною роки патрульна поліція дійсно відчувала підтримку громадськості. Хочу подякувати теж нашим колегам із Головного управління Національної поліції за співпрацю», – сказав Олександр Вовченко.

Читайте також:  Патрульна поліція Волині оголошує набір до своїх лав

Він побажав новопризначеному керівнику управління патрульної поліції у Волинській області Андрію Крутню «підтримувати набуте та, за потреби, внести свої корективи» у роботу волинських патрульних.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити