image
 |  0 24 Червня 2020 | 17:21

Чому на луцькому підприємстві виник спалах коронавірусу?

У Луцьку на підприємстві «Луцьк Фудз» виник спалах коронавірусу.

Про це стало відомо на брифінгу у Волинській ОДА.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко повідомила, що спалах виник на підприємстві ПрАТ «Луцьк Фудз». Серед працівників підприємства зареєстровано 6 лабораторно-підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

"Виникнення спалаху сприяло недотримання карантинних заходів на підприємстві. Встановлено, що перші випадки – захворілі відвідували робочі місця із ГРВІ. Фактично, протягом тижня хвора працівниця відвідувала підприємство, не повідомляла керівництво, приймала жарознижуючі, розцінюючи наявні симптоми, як застуду. Також під час доїзду на роботу працівники підприємства не дотримувалися маскового режиму, на прохідній не було температурного скринінгу, в цеху працюють без засобів індивідуального захисту, перевдягаються і харчуються в одному приміщенні без засобів індивідуального захисту та без дотримання соціальної дистанції", - розповіла Наталія Янко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку буде розірвано договір із підприємством «Ельбе УА»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити