image
 |  2 3 Квітня 2018 | 07:03

Цьогоріч у Володимирі-Волинському планують відремонтувати більше десятка доріг

У Володимирі-Волинському планують капітально відремонтувати до 20 доріг, які перебувають у міській комунальній власності.
Про це інформує Волинь UA.
Частина доріг буде ремонтуватися на умовах співфінансування з обласним бюджетом. Це вулиці Івана Сірка, Максима Кривоноса, Липинського, Лабораторна, Софії Ковалевської, Богдана Лепкого, Івана Франка, проїзд від Зимнівської до Левенцова, Клима Савури, Залізняка, Соломії Крушельницької.
Асфальт з’явиться і на вулицях, мешканці яких власним коштом виготовили та провели експертизу ПКД: це Соломії Крушельницької, Академіка Кримського, Тараскіна, Алябушева, Винниченка, провулків Олімпійський та Вишневий, проїзду від Лотоцького до Устилузької, Пилипа Орлика від ж/б № 10 до ж/б № 26, Федьковича, провулку Паркового та вул. Максима Рильського.
Також відремонтують ще дві вулиці Северина Наливайка та Василя Симоненка. Їхній  ремонт планувався в попередні роки але з об’єктивних причин (погана погода, відсутність фінансування) не проводився.
Як писало наше видання, посеред дороги на вулиці Привокзальній у Володимирі-Волинському утворилось провалля.
Також оголошено перелік вулиць у Володимирі, де буде встановлено відео нагляд.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити